Говорять, перехрестя вулиць Курчатова, Енергетиків, Рівненська зовсім не облаштоване, а зі збільшенням кількості автомобілів на дорогах - тут трапляється багато ДТП.

Петицію щодо створення кільцевої розв'язки на перехресті вулиць Курчатова, Енергетиків, Рівне нська подав рівнянин - Шостак Олег.

"Всім,хто мешкає в цьому мікрорайоні м.Рівне ,відомо,як важко буває виїхати з вул.Курчатова,з напрямку від ПМК-100 на головну дорогу "вул.Рівне нська-вул.Курчатова,в напрямку Рівне -Коложенка"в часи "пік",а часом і не тільки." - говорить автор петиції.

За його словами на цій ділянці дороги збільшилась кількість аварій і саме під час останньої ДТП правоохоронні органи порадили звернутись до міської Ради для вирішення проблеми з розв'язкою черговості руху на цьому перехресті.

Саме томі, пан Шостак просить місцеву владу зробити аналіз ДТП, які трапляються на цьому перехресті і вирішити питання за допомогою кільцевої розв'язки.

Нагадаємо, у травні цього року на цій ділянці трапилось ДТП за участю автомобілів Renault Kangoo та ВАЗ 2101. В автомобілі ВАЗ 2101 затисло жінку водія.

Для того, аби петицію було розглянуто, треба зібрати 300 підписів. Дата завершення збору підписів 20 жовтня.