Сьогодні, 5 вересня о 03:00 до Служби порятунку Ріненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у трьохповерховій будівлі кафе «Amore Mio», що в обласному центрі на вулиці Проспект Миру 11.

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. По прибуттю на місце пожежі вогнем частково було охоплене приміщення першого поверху, всередині горіла побутова техніка та меблі. Щоб не допустити поширення вогню на другий та третій поверхи вогнеборці оперативно подали вогнегасячі на гасіння пожежі. Зважаючи на сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Вже за десять хвилин пожежу вдалося локалізувати, а ще за тридцять п’ять хвилин повністю ліквідувати. Жертв та потерпілих не має. До гасіння було залучено три одиниці техніки ДСНС та 20 рятувальників.

Вогнем знищено вхідні двері, побутова техніка, меблі, оздоблення стін та стелі першого поверху цегляної триповерхової будівлі розміром 8х8м. Причина та збитки встановлюються.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.