(*Незалежно від того, що для вас означає озлучення - особиса трагедія та крах всіх надій або новий вітер змін, що позбавив вас від ненависного тирана, - у будь-якому випадку вам знадобиться час, щоб прийти в себе. Але ось буденність прийшла в норму, почуття стихли, і ви розумієте: пауза затягнулась. Ще десять років тому ви точно знали, що робити в цьому випадку: підходяща сукня, каблуки і вперед - розбивати чоловічі серця.*)

Але зараз, навіть якщо ви не прагнете знов заміж, ви бажаєте відносин - для гарного душевного та фізичного самопочуття. Нехай несерйозних та недовгих, але відносин. Як знову зав'язати відносини після розлучення? Перед вами 8 варіантів.

Роззирніться навколо. Поруч із вами безліч чоловіків: сусіди, приятелі знайомих та знайомих приятелів. Спробуйте подивитися на них як на потенційний об'єкт відносин. Не відмовляйтесь відразу. Просто ви на них в такому ракурсі ніколи не дивилися. Можливо, все насправді не так вже й погано.

Дайте зрозуміти всім друзям, що ви зараз вільні. Можливо в їхньому арсеналі знайдеться невідомий колишній мільйонер, який тільки вас і чекає.

Колеги по роботі можуть стати хорошим варіантом. По-перше, у вас вже є спільні інтереси. По-друге, прекрасна можливість розглянути їх з усіх боків.

Соцмережі та сайти знайомств. Там можна знайти безліч чоловіків на будь-який смак і з масою достоїнств. Правда, є один недолік - достоїнства, як правило, значно перебільшені. Так що відносьтесь до профілів на таких сайтах критично.

Не сидіть вдома. Скільки б не накопилося справ, намагайтесь куди-небудь вирватись

Не відмовляйтесь від запрошення на вечерю або випити кави, навіть якщо кавалер не в вашому смаку. Розглянемо це як тренувальне побачення: привід красиво одягнутися, нафарбуватись і практикувати у жіночих чарах. До того ж, життя - штука непередбачувана, можливо, у безнадійного кавалера виявляється симпатичний друг.

Займіться спортом. По-перше, це поліпшить здоров'я та фігуру, забезпечить заряд сил і впевненості в собі. По-друге, дівчина в обтягуючих шортах, бігаючи по парку, приваблює багато чоловічих поглядів. Та й в тренажерному залі з'являться бажаючі показати, як правильно робити ту чи іншу вправу.

Відвідуйте чоловічі події. На стадіоні, в секції парашютного спорту або презентації нової марки автомобіля ви швидше з кимось познайомитесь, ніж на курсах шиття. Подумайте, який тип чоловіків вас приваблює, і які заходи вони можуть відвідувати.

Будьте щасливі та кохані!