Промайнула літня пора, а разом із нею – нічні прогулянки просто зоряного неба та незабутні відпочинки на соняшному узбережжі біля моря чи навіть океану. Для всіх розпочинається час навчання, копіткої праці та великих звершень на любовному фронті. Осінь обіцяє незабутні враження та нові знайомства романтичного й ділового характеру. Читай наш любовний гороскоп на вересень 2018 та заряджайся позитивом: саме цієї осені саме ви будете найщасливішими!

Овен (21 березня – 20 квітня)

У вересні зірки пророкують радикальні зміни в особистому житті. Упертість навряд чи допоможе налагодити теплі стосунки, тому постарайтеся бути поступливішими. Закоханому Овну гороскоп обіцяє більше радісних подій. Кохання окрилятиме до такої міри, що забудуться всі претензії та минулі образи, навіть коли у вас – дуже хороша пам’ять. Якщо ж поруч досі нема коханої людини, не засмучуйтеся: осінь приготувала довгоочікувану зустріч!

Телець (21 квітня – 21 травня)

У вересні Тільцям доведеться відбиватися від натовпу шанувальників, тому сум точно не входить у ваші плани. Підійдіть до дзеркала, покрутіться, усміхніться і – гайда! І ще, не одружуйтеся за ідеалом. Інакше ризикуєте пропустили СВОЇХ людей! Продумайте вже тепер, куди плануєте сходити у вересні – на цікавий концерт, виставу, а може – на дискотеку до ранку. Адже саме там є всі шанси на дуже перспективну зустріч! Однак не летіть поперед батька в пекло! У всьому треба бути планомірним, аби не перегнути палиці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки радять заводити не тільки романтичні знайомства, а й дружні. Не варто дотримуватися приказки – ліпше давнього друга не втрачати, ніж двох нових мати. Ви – відкрита, щира особистість і навряд чи зможете обмежитися одним товаришем на все життя. Початок осені обов’язково потішить вас приємними зустрічами, сюрпризами та всілякими несподіванками. Будьте готові до нових пригод і насичених днів, а, може, – й ночей!

Рак (22 червня – 22 липня)

Раки, вам терміново потрібен вогнегасник, Ви надто гарячі для цієї пори року. Зірки прогнозують, що вересень буде дуже активним і динамічним! Намагайтеся бути стриманішими, поступливішими та не давайте обіцянок, яких не в змозі дотриматися. Більше часу приділяйте саморозвитку та тихому сімейному відпочинку в колі рідних людей.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви, опановуйте себе і дивіться на світ оптимістичніше! Хоча літо вже й скінчилося, осінь – не менш яскрава пора і приховує в собі не менше можливостей для вас. Відмовтеся від чорних і сірих речей, доповніть гардероба кольоровими куртками, шапками чи хоча б купіть різнобарвну парасольку! Ваша половинка відразу помітить вас у сірому натовпі, а інакше – ризикуєте розминутися. Хіба ж це нам треба?

Діва (23 серпня – 23 вересня)

У вересні гороскоп радить бути уважнішими. Можливо, поруч уже є людина, яка щиро вас кохає, але через буденну метушню ви просто цього не помічаєте! У самотніх Дів саме цього місяця є реальний шанс завести перспективне знайомство, тому нудьгувати вдома точно не варто! Будьте наполегливішими, якщо справа стосується до особистих цілей. Черпайте позитивні емоції від кожного дня та не вантажте себе незрозумілими дурничками.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Готуйтеся: вересень приготував чимало неочікуваного та незрозумілого навколо. Треба бути дуже активними, намагатися встигати все й одразу та бути у трьох місцях одночасно, і наслідок не змусить на себе чекати! По-перше, у всіх починаннях на вас чекатиме успіх, а по-друге, десь там, у планері, вже тепер записано зустріч, яка переверне ваше життя. Просто ви ще про це не знаєте!

Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони, будьте обачні! Купідон уже грайливо зазирає у Ваше віконце, пристрасті киплять, напруження зростає. Вересень передбачив для вас купу побачень – встигайте лише перевдягатися! Проте, якщо ви не готові до серйозних стосунків, обмежтеся романтичними прогулянками під місяцем. Саме час вивчити себе та свої бажання. І ще одне: не забувайте, що за пересічною зовнішністю часто ховаються королеви й королі, тож добре подумайте перед тим, як відмовити комусь у зустрічі!

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Жовтенький Земляний Собака на правах господаря року радить вирушити на пошуки свого кохання. Частіше бувайте в товаристві давніх друзів та сміливіше заводьте нові знайомства. Ресторани, фітнес-клуби, кав’ярні, аквапарки – все це місця, де можна зустріти «свою» людину. Закоханим Стрільцям виростуть крила, звичайно, від щастя. Усе буде так, як ви забажаєте. Головне – бути собою!

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки рекомендують переглянути свої погляди на особисте життя. Що м’якше та ласкавіше себе поводитимеш із потенційним обранцем, то більше шансів збудувати міцні стосунки. Не варто сумувати з приводу тих, хто вас залишив чи відмовився. Життя прекрасне та повне несподіванок. Насолоджуйтеся кожною його хвилиною та діліться гарним настроєм з іншими.

Водолій (21 січня – 18 лютого)

Обережно! Минуле стукає у двері, поставте всі крапки над «і» та насолоджуйтеся теперішніми реаліями. Спробуйте щось змінити в собі як особистості, візьміться за саморозвиток, погляньте на життя з іншого боку. Тільки тоді у Вашому оточенні з’являться яскраві та цікаві люди. Придивіться до тих, хто вас оточує, напевно, там є якийсь симпатичний хлопець, із яким Ви частенько перекидаєтеся поглядами. Не вимагайте занадто багато від життя, радійте тому, що маєте.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Гороскоп прогнозує продуктивний місяць. Тож, Риби, вставаймо, робімо глибокий вдих і – вперед, назустріч яскравим пригодам. Досить жаліти себе та ридати з кожного приводу. Саме час улаштовувати особисте життя. Наречені самі додому не прийдуть, тому причепуріться й вирушайте знайомитися з прихильниками. Зірки обіцяють романтичний настрій і море позитивних вражень.

Джерело