Весільне торжество - це найважливіша подія для людей, щиро люблять один одного, бажаючих рука об руку йти по життю. Серйозним етапом підготовки до свята слід вважати пошук відповідного закладу.

Основні критерії пошуку закладів при підготовці до весільного торжества.

Особливу увагу слід приділити таким факторам:

- Місця розташування ресторану. Деякі хочуть свята в центральній частині міста, інші роблять вибір на користь затишного ресторанчика в тихому передмісті.

- Бюджету заходи. Облік реальних фінансових можливостей дозволить молодятам зупинити вибір на закладі, банкет в якому буде їм по кишені.

- Гастрономічним уподобанням. До уваги цільової аудиторії пропонуються закладу як з традиційною кухнею, так і з національною. Виділяють і концептуальні ресторани (рибні, вегетаріанські та т.д.). Організаторам свята не важко підібрати зал для банкету, кухня якого припаде до душі як винуватцям торжества, так і запрошеним гостям.

- Надання послуг. Має сенс заздалегідь вирішити з адміністрацією закладу питання щодо того, які послуги входять у вартість замовлення, а які надаються за окрему плату.

- Важливий фактор - стилістика закладу. Враховуються як переваги молодят, так і концепція проведення торжества.



заклади для весілля

Остаточно розставляємо акценти.

Заклад припав до душі? Можна сміливо укладати з його власниками договір. Але, щоб згодом не відбулися неприємні сюрпризи, має сенс заздалегідь отримати відповіді на деякі питання.

Перший: чи входить у вартість банкету орендна плата?

Другий: мінімальна сума замовлення, при якій сторонніх відвідувачів не пускатимуть в банкетний зал.

Третій: які страви здатний приготувати "гарячий цех"?

Четвертий: чи можна приносити з собою деякі продукти, алкоголь, соки, прохолодні напої?

Питання менеджеру можна задавати як в особистій бесіді, так і по телефону. Залежно від отриманих відповідей, вдасться підібрати заклад, яке ідеально підходить для майбутнього свята.