Сьогодні, 23 серпня, вся країна офіційно відзначає День Державного Прапора України.

З цього приводу на площі Базарна (автостанція) в місті Здолбунів о 10:30 год. стартувала святкова патріотична велопрогулянка центральними вулицями міста. Зареєструвались 95 учасників заїзду.

Кожен учасник отримав щасливий виграшний номер та синьо-жовту стрічку. По завершенню заходу була розіграна лотерея з призами.

Патріотична велопрогулянка проходила за підтримки голови Здолбунівської районної державної адміністрації Сергія Кондрачука та голови Здолбунівської районної ради Олега Дацюка.

Офіційна церемонія урочистого підняття Державного Прапора України «Український прапор – символ волі й боротьби» розпочалася об 11:00.

Почесну місію підняття Державного Прапору України було надано Галині Свириді та Віктору Шолудько – учням 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №5, переможцям обласного, республіканського турніру, та старшому солдату, учаснику АТО Олександру Повстанському.

В знак вшанування знаменної події – підняття Державного Прапора України, представники влади та громадськості здійснили покладання квітів до пам’ятної дошки нашому земляку, надрайонному провіднику ОУН та організатору місцевих відділів УПА Володимиру Ступаку та до пам’ятного каменю встановленого на честь підняття першого в Рівне нській області синьо-жовтого прапора.

О 12:00 відбулися святкові гостини Здолбунівського історико-краєзнавчого музею: відкриття нових експозиційних залів.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic