Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
«АкваВілла»
на правах реклами
РЕЗИДЕНЦІЯ «АКВАВІЛЛА»
Комфортний та сучасний житловий комплекс в екологічно-чистій та мальовничій місцевості, який прагне злитися з природою

Наше Рівне – чудове сучасне місто з мальовничими краєвидами.

Кожен мікрорайон міста має свої особливості та розвинену інфраструктуру.
Озеро Басів Кут та його зелена зона є окрасою нашого міста.

Саме в такому екологічно чистому районі розташована резиденція «АкваВілла».

Проект покликаний формувати комфортне міське середовище з сучасними будівельними технологіями, які будуть розвиватися в гармонії з природою.

Багато молодих сімей прагнуть на краще змінити спосіб життя, особливо з появою дитини в родині. Резиденція «АкваВілла» - це той дім, в якому ваші діти та уся родина зможе жити в атмосфері заміського життя, де чисте повітря, затишок та неймовірна природа. І це все лише в кількох хвилинах від серця нашого міста - поблизу перетину вулиць Чорновола та Вознесенської.

Сучасне будівництво на березі озера, де панують в гармонії новітні технології та мальовнича природа – це те, що робить нас особливими!


Резиденція «АкваВілла» - це уособлення особливого способу життя і стилю


Всього резиденція «АкваВілла» налічує тринадцять комфортабельних VIP-котеджів висотою три поверхи, в яких поєднуються практичність, краса, індивідуальність та ергономічність планування.
У ході будівництва котеджів резиденції «АкваВілла» використані новітні енергозберігаючі технології, що забезпечують мінімальну вартість утримання житла. Надійні сертифіковані матеріали високої якості гарантують великий термін служби і прекрасні експлуатаційні характеристики. У будинках спроектоване та введено в дію централізоване водопостачання та водовідведення.

Вікна з енергозберігаючими склопакетами виробництва КБЕ, комплектовані німецькою фурнітурою, двері від Сталь-М, тепла підлога, біметалеві радіатори подбають про вас у холодну пору року.
Обладнано сучасний спортивний та силовий майданчики,зручні тераси та затишні альтанки з мангалом на березі озера. Для дітей тут створено безпечний дитячий майданчик, де ваша малеча зможе радісно бавитись.
Територія резиденції «АкваВілла» об лаштована проїздами та пішохідними доріжками з твердим покриттям, встановлюються освітлювальні прилади.

Приємним задоволенням стануть для вас затишні сімейні посиденьки або дружні вечірки, які ви зможете влаштовувати не на подвір'ї, як це зазвичай відбувається, а на власній відкритій терасі. Облаштовувати власну терасу на даху, особливо в умовах урбаністичної реальності – це мрія багатьох мешканців міста, яка так і залишиться мрією.

Але саме у резиденції «АкваВілла» ви можете здійснити її для себе та своїх близьких. Втілюйте у життя будь-які дизайнерські рішення, облаштовуйте терасу ротанговими меблями та створюйте свою особливу атмосферу, що пануватиме не лише у вашій оселі, але і в повітрі. Маючи таку особливу «родзинку», ви навряд захочете проводити дозвілля у розважальному закладі чи вечеряти у ресторанах, адже кращого місця для відпочинку, чим у вашому будинку – годі і шукати!


Щоранку ви зможете смакувати каву та зустрічати схід сонця, здійснювати пробіжку, займатися ранковою йогою або просто робити зарядку на березі озера та перетворити буденні хвилини життя у приємний релакс
Щодо законності будівництва
Будівництво резиденції «АкваВілла» проведено згідно чинних державних будівельних норм, без порушень.

У забудовника є наявні документи, що підтверджують законне придбання земельних ділянок. Будівництво жодним чином не порушує вимоги ні земельного, ні будівельного Законодавства України.
Метраж та ціни

Завдяки розумному підходу у професійному будівництві в Резиденції «АкваВілла» кожен метр житла використовується з максимальною ефективністю.

Ви можете заздалегідь ознайомитися з планом VIP–котеджів та вибрати за своїм вподобанням.



АкваВілла – мрії збуваються!

Телефонуйте у відділ продажів і дізнавайтеся ще більше корисної інформації про Резиденцію «АкваВілла» та домовляйтесь про перегляд самого будівництва!

ТЕЛЕФОН: +38 (068) 220-13-13

This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: