Помітили, що вам важко перебувати вдома? У рідних стінах ви відчуваєте спустошення і депресію? Може у вашому будинку накопичилося занадто багато негативу?

Енергетикою володіє все живе: від рослин до людей. Кожен, заходячи в будинок, несе в собі певні флюїди. Так приміщення накопичує енергію. З радісною робити нічого не треба. Але як розпізнати, що ваш будинок кишить поганою енергетикою?

Рослини

У вас приживаються тільки штучні квіти, а живі гинуть? Можливо, вони не витримують негативу вашого будинку.

Тварини

Подивіться на поведінку ваших домашніх улюбленців. Вони відчувають більше нас. Чи помічали неадекватну поведінку собаки або кішки? Швидше за все вони бачать весь спектр негативної енергії і не можуть з нею впоратися.

Діти

Малюки і дошкільнята теж можуть багато чого сказати про енергетику будинку. Діти стали примхливі, часто хворіють - ознака переповненості поганими флюїдами.

Поганий сон

Вам складно заснути, ви погано спите і відчуваєте себе розбитою зранку? У будинку з поганою енергетикою складно розслабитися і накопичити сили.

Скандали

У вашому будинку всі розмови закінчуються скандалом? Негатив зі стін осідає в тілі, провокує сварку і знову накопичується в будинку. Виходить замкнуте коло.

Аномальна активність

Без причини ламаються речі? Перегорають нові лампочки? Ляскають двері без протягу? Це вірна ознака великого скупчення негативної енергії в будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

7 сучасних прикмет, які завжди збуваються