Поки не будуть усунені недолікі з документами, ДАБІ вимагає призупинити ремонт вулиць.

На своїй сторінці у фейсбук, начальник обласної ДАБІ Ігор Мічуда виклав документ, де зазначається, що зупинено дію дозволів на виконання будівельних робіт на вулицях Макарова та Шухевича.



pic

За його словами, було проведено перевірку ДАБК Рівного і вручено припис міським інспекторам усунути порушення щодо дозволів на виконання ремонтних робіт на згаданих вулицях.

«Вони мають привести дозвільні документи в порядок. Роботи, відповідно до чинного законодавства - зупинено до усунення недоліків. Про це ми повідомили патрульну поліцію, щоб вона реагувала, якщо будуть вести роботи, яких не може бути», - прокоментував пан Мічуда для телеканалу «Сфера».

Нагадаємо, на вулиці Макарова, яка є об‘їздною для вантажного транспорта проводиться капітальний ремонт. Вулиця вже понад місяць перекрита для проїзду, проте на минулому тижні там дозволили пересуватись легковим автомобілям.

Закінчити ремонт Макарова мали у вересні. Тендер на будівельні роботи виграли товариство «Будальянс Груп», яке з минулого року ремонтує і вулицю Романа Шухевича. Остання відкрита для транспорту.

Власником «Будальянс Груп» є Ігор Войтко. За ремонт на Макарова його товариство отримає 41 млн грн з міського бюджету, за Романа Шухевича – 27 млн.

В коментарях під записом Ігоря Мічуди місцеві жителі вже почали надсилати фото, де видно , що ремонт на вулиці Макарова продовжується незважаючи на заборону.

pic



pic