Троє тепер вже колишні гравці Народного клубу "Верес" Антон Котляр, Дмитро Заїкин та Віктор Барабаш розповіли свою версію подій суботньої ночі.

Нагадаємо, в суботу 11 червня до поліції звернувся постраждалий таксист та повідомив, що пасажири, яких він перевозив, відмовилися розраховуватись за надані послуги, побили його та втекли. Пізніше патрульні затримали трьох чоловіків, у яких таксист упізнав кривдників.



pic Віктор Барабаш

Згодом у них упізнали трьох футболістів "Вереса": Антона Котляра, Дмитра Заїкина та Віктора Барабаша.



pic Антон Котляр

А прес-служба клубу підтвердила причетність трьох футболістів до конфлікту та оголосила про звільнення їх "за порушення спортивного режиму, порушення умов контракту та приховування від керівництва клубу даного інциденту".



pic Дмитро Заїкин

Rivne1.tv звернувся до футболістів, аби почути їх версію подій. Троє спортсменів надали колективну письмову відповідь. Її подаємо без змін:

"Конфлікт з таксистом мав місце, проте через соціальні мережі він був перекручений та роздутий. Носив суто побутовий характер. Ніякоі бійки не було. Конфлікт вирішився банально. Зустрілися, поговорили, потисли руки, розійшлися без будь-яких претензій один до одного та образ."