Тривають перевірки освітніх закладів перед новим навчальним роком.

Обласна комісія за участі заступника голови ОДА, заступника голови обласної ради, начальника управління освіти і науки ОДА вивчала готовність КЗ «Ясининицький навчально-реабілітаційний центр» РОР.

Нагадаємо, що у закладі отримують спеціальну дошкільну та початкову освіту 40 дітей з особливими освітніми потребами, зокрема з інтелектуальними порушеннями та з тяжкими вадами мовлення.

«Ясининицький навчально-реабілітаційний центр готовий до навчального року. Ми, як члени комісії, насамперед, звертаємо увагу на енергоефективність, готовність до нової української школи, на умови проживання та заходи безпеки», – зауважила Світлана Богатирчук-Кривко.

Так, заклад обладнаний спальнями та ігровими кімнатами, навчальними кабінетами, реабілітаційними і спортивними залами, медичним пунктом, фітобаром, медичним ізолятором, бібліотекою, їдальнею, масажним кабінетом, музичною залою, басейном та кімнатою для релаксу.

Директор Ясининицького НРЦ Олександр Оксимчук розповів, що цьогоріч у закладі навчатиметься 10 першокласників. Для них уже замовили інтерактивну дошку, ноутбук, одномісні парти, дидактичний матеріал та запевнив, що до 1 вересня усе приладдя стоятиме у класі.

pic



pic



pic



pic