9 серпня о 14:00 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рівненський район с. Обарів, вул. Гагаріна, 14.

На місце виклику було направлено рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне , вогнеборців аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівне нській області. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплено покриття та перекриття господарської будівлі (цегляна, крита шифером, розміром 11х5м).

Поруч із господарчою будівлею було розташовано інші прибудови, існувала реальна загроза перекидання полум’я. Рятувальники оперативно подали два водних стволи один безпосередньо на гасіння пожежі, а інший на захист поруч розташованих будівель. Вже о 14:50 пожежу було локалізовано, а о 17:20 повністю ліквідовано. Вогнем знищено покриття та перекриття господарської будівлі (цегляна, крита шифером, розміром 11х5м), речі домашнього вжитку.

До ліквідації пожежі було залучено 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки ДСНС.

Причини та розміри збитків наразі встановлюють фахівці.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.