Учора, сьомого серпня, близько 19-ї години жителька Рівного поверталася зі своєї присадибної ділянки із села Вересневе.

На зупинці громадського транспорту, де вона чекала маршрутку, на велосипеді під’їхав молодик. Штовхнувши пенсіонерку, забрав дві сумки, що стояли поруч.

У 86-річної жінки зловмисник забрав продукти харчування, гаманець із 40 гривнями та пенсійне посвідчення. Рівнянка, яка на зупинці була одна, почала кричати про допомогу. У цей момент повз неї проїжджав на авто 64-річний житель села Вересневе. Зупинившись, разом із потерпілою кинувся наздоганяти грабіжника та одразу повідомив до поліції.

Неподалік місця злочину водій наздогнав грабіжника та забрав сумки, які належали пенсіонерці, а пізніше підвіз її до зупинки.

Поліцейські з’ясували, що нападником виявився 23-річний житель Здовбиці.

«Молодику слідчий повідомив про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — повідомив заступник начальника Рівне нського районного відділення поліції Петро Пастушок. — Відповідно до санкції статті йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі».

Правоохоронці встановили, що підозрюваний вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а у травні цьогоріч звільнився з місць позбавлення волі за скоєння грабежу.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.