2-го та 6-го серпня на Рівненському Мототреці пройшли тренування КЗ "РМСТК".

Липень місяць не тільки в українському, але й загалом в Європейському виявився достатньо бідним на змагання. З початком заключного місяця літа двигуни мотоциклів знову ревуть на спідвейних доріжках.

"Рівне нський міський спортивно-технічний клуб" у рамках підготовки до другої половини сезону провів декілька тренувань. Зокрема на доріжку мототреку виїздили учні дитячо-юнацької секції спідвею та майже увесь дорослий склад команди, яка стартуватиме у Міжнародній Лізі Спідвею "Speedway Friendship Cup" (2-й етап пройде у Рівному 24 серпня - початок о 17.00).

Марко Левішин активно готується до виступу у Фіналі Кубку Європи серед юніорів U19. Змагання прийматиме 11 серпня місто Варкаус (Фінляндія). Рівнянину дістався стартовий номер 8. Основні суперники українця Давід Пацалай (Словаччина), Александр Воентін (Швеція), Алан Щотка, Шимон Шлаудербах, Еміль Перон (усі Польща), Олег Михайлов та Артьом Трофімов (Латвія), Ян Квех (Чехія). Виїзд Марка на змагання планується 8 серпня. Здолати потрібно 2 тис.км в одну сторону та переправу на паромі.

КЗ "РМСТК" стартуватиме у Червонограді 12 серпня у товариській зустрічі проти місцевої команди "Шахтар". У складі рівнян з'являться Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Назар Федорчук, Павло Бондарчук, Назар Ткачук та Денис Присяжнюк. Гонка розглядається як відбір спортсменів до участі у "Speedway Friendship Cup"

Нагадаємо, що Володарями Кубку в командному та особистому заліках є КЗ "Рівне нський міський спортивно-технічний клуб" Рівне нської міської ради (Україна).