На трасі «Городище – Рівне - Старокостянтинів» вогнеборці ліквідували пожежу вантажного автомобіля, що перевозив 10 тон деревного вугілля.

Вчора, 2 серпня о 21:10 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про загорання вантажного автомобіля «DAF» на стоянці неподалік міста Здолбунів на автодорозі «Городище – Рівне - Старокостянтинів».

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру та вогнеборці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Здолбунів, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

На місці події надзвичайники з’ясували, що пожежа виникла у причепі вантажівки в якій знаходилося 10 тон деревного вугілля в мішках. Осередок пожежі знаходився в середині причіпу, тому рятувальникам довелося вручну розбирати мішки з вугіллям з одночасною подачею вогнегасячих засобів. Вже о 21:58 пожежу було локалізовано а о 22:15 повністю ліквідовано. Вогнем пошкодженно одну тону деревного вугілля, а загалом увесь вантаж було врятовано. До ліквідації пожежі було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників.

pic



pic



pic



pic



pic

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.