Дитячий санаторій "Хрінники" який розташований в Демидівському районі, прийняв у себе черговий етап Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Заклад розташований на березі водосховища тому за хорошої погоди діти завжди мають можливість поплавати, а ті, кому не до вподоби відпочинок на водоймах, можуть гуляти посеред соснового лісу, який займає більшу частину території закладу. Для школярів тут завжди доступні два ігрових майданчика, бібліотека, літня концертна сцена та багато інших місць, де можна цікаво і з користю провести вільний час.

Спортивні змагання, які проводили за участю «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» залучив понад півсотні учасників, які безпосередньо змагалися на спортивному майданчику, а решта вболівала за своїх товаришів.

Підсумком чотирьох стартів став беззаперечний тріумф команди «Спартанці». Вони здобули перемогу в кожному окремому старті, а у завданні «Спортивна вежа», продемонстрували найкращий результат усього сезону.

Після них на п'єдестал перемоги зійшли «Олімпійці», та команда «Вітамінки». В індивідуальному заліку переможцем конкурсу «Гімнастичний» стала Богданець Вероніка; конкурсу «Скакалка» - Андрійчук Анна; конкурсу «Володар м’яча» -Бричка Вадим; конкурсу «Кільця» - Сідорчук Денис. На завершення всіх переможців і призерів організатори змагань нагородили сувенірами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.