31 липня та 1 серпня володимирецьким рятувальникам двічі довелося гасити пожежі в житлових будинках, які найімовірніше могли спричинити блискавки.

31 липня о 21:14 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в смт.Володимирець. Горів дах блочного двохповерхового житлового будинку, критий метало черепицею. Для гасіння пожежі було направлено рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини. До того як пожежу вдалося приборкати, вогонь встиг пошкодити покрівлю будинку.

1 серпня о 01:49 надійшов тривожний виклик про пожежу в с.Каноничі. Горіла також покрівля житлового будинку, блочного, критого шифером. Для ліквідації пожежі було залучено черговий та резервний караули 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з смт.Володимирець та місцеву пожежну охорону з с.Кідри. Активну допомогу в гасінні пожежі брали і місцеві жителі. Коли пожежу вдалося приборкати, то вже вогнем було знищено покрівлю, частково пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку.

В усіх випадках ймовірно причиною загоряння був розряд блискавки. Разом з цим слід зазначити, що від повного знищення вогнем всі житлові будинки були врятовані. На щастя ні загиблих ні травмованих внаслідок пожеж немає.

Наразі всі обставини даних події, остаточні причини пожеж та обсяги збитків встановлюються фахівцями.

pic



pic



pic



pic

Повідомляє Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.