Сьогодні, 27 липня, на Рівненщині пройшов конкурс соціальних проектів.

У місті Дубно на початку липня оголосили конкурс соціальних проектів. Сьогодні, 27 липня, відбувся фінал де були оголошені переможці.

Про це повідомляє інформаційний портал міста Дубно.

До складу журі ввійшли представники Дубенської міської ради та представники Британської ради в Україні.

17 учасників за 3 хвилини продемонстрували результати своєї трьохденної роботи з тренерами. Головною задачею конкурсантів стало придумати проект, який би покращив місто та рівень життя його жителів.

У фіналі були представлені різні проекти: на розвиток туризму у місті, створення бренду Дубна, забезпечення комфорту та забезпечення дозвілля місцевих жителів. Проекти на конкурс міг подати будь-хто з дубенчан, отож учасниками були працівники міської ради, районної ради, бібліотек, громадських об’єднань, волонтерських організацій, підприємці і просто небайдужі дубенчани.

З презентованих 17 проектів отримали грошову підтримку для реалізації своєї ідеї лише 5. Отож проектами-переможцями стали:

«Туристичний бренд міста» автор Ірина Домбровська;
«Острів Дубовець» автори Андрій Бардецький та Юрій Пшеничний;
«Кіно просто неба» автор Віталій Новосад;
«Мурал – візитка міста» автор Андрій Йож;
«Соціальні контейнери» автор Оксана Братащук.

Отримали подарунки від Молодіжної організації автори ще трьох проектів, які найбільш запам’яталися її представникам, а саме проект «Вільна зона Wi-fi», «Декоративні лавки», «Міні-рамп».

pic