Спортивно-масовий фестиваль «Олімпійське літо» відбувся у таборі "Берізка".

25 липня до дитячого санітарно-оздоровчого табору «Берізка», який знаходиться в селі Молодаво завітав спортивно-масовий фестиваль «Олімпійське літо», який на Рівне нщині проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради разом з Відділенням Національного олімпійського комітету

Для дітей підготували програму конкурсів та естафет, котра включала як командні, так і індивідуальні завдання.

Діти попередньо створили 6 команд, по 10 учасників в кожній. Загалом на кожен колектив очікувало по чотири командні естафети. Однією з найскладніших, але водночас найцікавішою, для дітей виявилася естафета «Комбінована», де кожному учаснику довелося використати баскетбольний м’яч, скакалку та ракетку і м’ячик для настільного тенісу.

По завершенню командних змагань, на дітей чекало продовження вже в індивідуальних конкурсах: «Гімнастичний», «Володар м’яча», «Кільця», «Скакалка».

Всі переможці та призери естафет і конкурсів були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівне нській області.