Національна служба здоров'я України 25.07.2018 оголосила про другу хвилю укладання договорів про медичне обслуговування населення з закладами охорони здоров"я, що надають первинну медичну допомогу населенню.

Подання Заяви та додатків триватиме до 18 години 00 хвилин за Київським часом 3 серпня 2018 року. Заяви про укладення договору, подані після закінчення строку подання, не розглядаються.

Національна служба здоров*я України рекомендує подавати документи до 31 липня 2018 року з метою забезпечення можливості заявникам вчасно виправити помилки у поданих документах, якщо такі будуть!

До розгляду приймаються Заява та додатки, подані виключно в електронній формі одним файлом у форматі DOC або DOCX із накладеним електронним цифровим підписом . Файл із Заявою та додатками повинен бути скріплений ЕЦП керівника закладу охорони здоров’я або особи, уповноваженої ним на підписання Заяви та додатків відповідною довіреністю.

Назва файлу повинна містити тільки код ЄДРПОУ (або РНОКПП – для ФОП) Заявника. Заява та додатки повинні бути надіслані електронним листом на адресу електронної пошти dohovir@nszu.gov.ua. Тема листа має містити слово «Заява», код ЄДРПОУ (або РНОКПП – для ФОП) та скорочену назву (або прізвище та ініціали ФОП) Заявника.

Детальніше про перелік документів, які додаються до Заяви та форма подачі на сайті НСЗУ Національна служба здоров'я України.

Договори з комунальними закладами охорони здоров’я будуть укладені до 15 серпня 2018 р. на строк з 1 жовтня по 31 грудня 2018р.

Про це повідомляє Управління охорони здоров`я ЛПЗ м. Рівного.