Прямуючи до магазину на проспекті Генерала Безручка обласного центру учора, 21 липня, опівдні 42-річному місцевому жителю невідомий раптово наніс кілька ударів в обличчя. Чоловік знепритомнів, а нападник у цей час забрав барсетку та втік.

Прийшовши до тями, потерпілий одразу повідомив до поліції. На пошуки зловмисника орієнтували усі екіпажі патрульної поліції.

Працівники слідчо-оперативної групи неподалік місця злочину виявили барсетку із ключами, банківськими картками та документами, з якої зник мобільний телефон.

Невдовзі інспектори патрульної поліції на вулиці Фабрична обласного центру в одному із місцевих кафе помітили схожого за описом чоловіка, який підпадав орієнтуванню.

Ним виявився 36-річний рівнянин, який за зовнішніми ознаками перебував напідпитку. У особі затриманого потерпілий впізнав кривдника. Сам чоловік також підтвердив свою причетність до нападу. Також слідчі у приміщенні розважального закладу виявили крадений телефон, який заряджався у бармена.

Поліцейські з’ясували, що 36-річний рівнянин і раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Працівники «швидкої» діагностували у 42-річного рівнянина рвані рани надбрівної ділянки та розрив губи. Після надання допомоги потерпілого відпустили.

Відповідно до санкції статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), інкримінованої розбійнику, йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

pic



pic



pic