У Рівному з 23 по 27 липня відбудеться тренінг для підлітків. Де юнаків вчитимуть відмовляти.

Фундаментом для тренінгу є ідея викладена у книгах відомих американських психологів Генрі Клауда та Джона Таундсена (в авторів вийшло дві книги на цю тему: “Межі”, рос. “Барьеры” та “Межі в житті підлітків”). Акумулювавши наш досвід, знання та опрацювавши книгу, ми створили психологічний тренінг для підлітків, який розпочинає наш проект “Психологія для підлітків”.

Межі впливають на всі сфери нашого життя:

– Фізичні межі допомагають нам визначити, хто може нас торкатися і за яких обставин. – Розумові межі дають нам свободу мати власні думки і враження. – Емоційні межі допомагають нам впоратися з власними емоціями і визволитися від шкідливих, маніпулятивних емоцій інших людей.

Що відбуватиметься під час психологічного тренінгу:

+ міні-лекції; + перегляд і обговорення тематичних відео; + групова робота (малі групи та всією групою); + індивідуальна робота кожного учасника; + розігрування ситуацій та обговорення процесу/результату.

Тренінг проходить в рамках освітньо-терапевтичного проекту “Психологія для підлітків”. Першою частиною проекту є тренінг «Межі: коли говорити «так» і як сказати «ні».

Тренінг проводять: Сергій Терентьєв, психолог, тренер, керівник Фонду Сприяння Лідерству “Стандарт” Ірина Березовська, тренер, студент-психолог.

Коли: 23-27 липня; з 14:00 до 17:00. Вік учасників: 12-16 років. Вартість курсу 800 грн.

Зареєструватися можна ось тут

pic