Гідний найкращих нагород та головне - уваги глядачів першого місцевого новий та амбіційний проект нашого телеканалу Бізнес-Новини. У рамках святкування 15-річчя телеканалу Рівне 1 ми презентуємо вам кухню цього економічного блокбастеру та чарівні обличчя його ведучих До, під час та поза ефіром.

Про що йтиме мова у випуску „Бізнес- новин”, цікаво не лише телеглядачам, ведуча теж щоразу дізнається для себе, чимало корисної інформації.

Проект „Бізнес-новини” стартував півтора роки тому й згуртував молоду творчу команду. Журналісти кожного дня тримають руку на пульсі економічних подій, як в країні, так і у Рівному. Аналізують, обговорюють, інколи дискутують... але завжди цікаво й доступно подають інформацію.

Молодою й перспективною.... називають програму „Бізнес новини”, працівники першого місцевого. Перший випуск вийшов в ефір, у березні 2009-го. Та одразу привернув увагу людей, діяльність яких, пов'язана з бізнесом й діловим світом. Хоча програма 5-ти хвилинна, але містить в собі чимало корисної інформації.

Автори та ведучі, одноголосно стверджують – ідея цікава... тому втілювати її в життя – одне задоволення. Дмитро Леонтіюк – працює над проектом з першої програми. Каже, раніше справ з економікою та бізнесом мати не доводилося, але журналістська професія вимагає обізнаності в багатьох сферах.

Спочатку Бізнес-новин з'явилися в телевізійному форматі, згодом, запустили Інтернет-проект... І зараз творча команда пишається тим, що їхня програма на бізнес-тематику була першою серед місцевих телеканалів.

А результат роботи, як завжди, оцінювати Вам. Тому слідкуйте за випусками Бізнес-новин на першому місцевому.