І хоч рівненські батьки вже відгуляли одне своє професійне свято ще третьої неділі червня, це не привід не вшанувати їх знову. Тим більше тих, хто є справжнім зразком батьківської любові і турботи.

Павло Стецюк із Золочівки на Демидівщині лишився за маму й тата цієї весни, коли кохана дружина померла від раку. Тепер на чоловікові семеро дітей - 3-є хлопців і 4 дівчини. Наймолодшій Ніночці - півтора рочки, найстаршій Юлі - 21 і на ній турбота не тільки про молодших братиків і сестричок, але й про тата.

Із тортом - жодних проблем. 18-річна Ірина вправно порається на кухні і охоче ділиться секретами своєї кулінарної майстерності.

Молодші байдиків теж не б'ють, розповідає тато великої родини. Кожен має власні обов'язки, адже господарство немале. Щоб прогодуватися, вирощують курей, гусей, садять картоплю, та вижити все одно непросто, хоч і в селі. Нині Павло Стецюк у декретній відпустці, на місяць отримує тисячу шістдесят гривень на місяць. Але навіть вдягнути дітей за ці гроші нереально, а попереду ще й зима. Але Павло Стецюк не з тих, хто складає руки. Тому певен, що гроші знайде обов'язково - надто велика на ньому відповідальність.