Цієї неділі у селі Велика Омеляна відбувся II районний фестиваль народної творчості, історії та побуту «А у нас на ярмарку».

Фестиваль об’єднав народних умільців, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, творчих особистостей, аматорські творчі колективи, окремих виконавців та представників Великоомелянської, Грушвицької, Корнинської, Білокриницької сільських рад та Квасилівської селищної ради. Побував на фестивалі і перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк.

«Щирі слова вдячності всім нашим гостям. Особливі слова подяки організаторам даного дійства, Великоомелянському творчому, великому, гостинному колективу на чолі з сільським головою Оксаною Курганською та начальнику відділу культури Рівне нської РДА Івану Солодусі», - зазначив у вітальному виступі пан Свисталюк. Також він наголосив, що варто, аби на наступний рік даний захід набув статус обласного.

Гості заходу могли не лише ознайомитися з народними ремеслами і кухнею, але і скуштувати безкоштовний «Козацький куліш» та продегустувати місцеві автентичні страви і напої. Крім того, на великій сцені відбулися виступи аматорських колективів району та запрошених гостей з Дубенщини.

Дітки на фестивалі також не сумували. Для них організатори заходу влаштували ігри та розваги на батутах, гелієві повітряні кульки, солодку вату, катання на конях та дитячі атракціони.

Завершився захід «Дискотекою 80-х» за участі вокально-інструментального ансамблю «Алегро» селища Клевань.

pic



pic



pic



pic