Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва "Металеве Серце України" пройде у Рівному наприкінці серпня.

Тема фестивалю у 2018 році - «Зодіакальні сузір'я».

Для роботи ковалям будуть видані заготівки, з яких потрібно викувати власну зірку, можна і не одну. Розмаїття талантів учасників фестивалю щороку приємно вражає всіх його глядачів - тож цілком можливо, що чиясь зірка матиме вуса, чиясь - посміхатиметься.

А от конкурс скульптури буде називатись "Чумацький шлях". Тут ковалі повинні створити скульптуру розміром від 500 до 1000 мм.

Конкурс буде проходити у три етапи:

І етап – це ескіз майбутньої конкурсної роботи. На ескізі мають бути чітко вказані розміри та матеріали, з яких буде виготовлена робота.
Після затвердження ескізу, можна буде приступити до виконання роботи.
ІІ етап – це фото готової роботи. На цьому етапі організатори фестивалю відбирають роботи, які приймуть участь у конкурсі на фестивалі.
ІІІ етап – це голосування ковалів. Відібрані роботи будуть привезені і виставлені на огляд на площу фестивалю.

Організатори фестивалю обіцяють цікаву програму заходу: алею кованих скульптур у Рівному планують прикрасити композицією, де кожен зможе побачити власний знак зодіаку і сфотографуватися біля нього на добру згадку.

На учасників та гостей "Металевого серця України" чекатимуть нічне кування, майстер-класи, вогняне шоу і унікальне театралізоване дійство - "Ковальське весілля", коли молодят заковуватимуть на щасливе подружнє життя.

Завітайте на Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва "Металеве серце України" 25-26 серпня на території парку Лебединка.

pic



pic