Завтра, 18 липня на Майдані Незалежності в обласному центрі працюватиме мобільний сервісний центр МВС.

Незалежно від місця реєстрації громадяни зможуть обміняти посвідчення водія, отримати міжнародне посвідчення водія та замовити довідку про відсутність судимостей.

Пересувний центр працюватиме з 11:00 до 14:00 години. Інформацію про порядок отримання послуг, їх вартість та перелік необхідних документів можна знайти на сайті riv.hsc.gov.ua.

Нагадуємо, що пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням, виїжджають за графіком у віддалені населені пункти Рівне нщини та надають громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Відтепер такі послуги можна отримати буде і в центрі Рівного. Все залежитиме від активності самих рівнян.

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільного сервісного центру МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті регіонального сервісного центру МВС в Рівне нській області riv.hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Отримати попередню консультацію можна за номером (0362) 67-02-07 або на офіційній Фейсбук-сторінці регіонального сервісного центру МВС в Рівне нській області.