14 липня, поліцейські Володимирецького відділення поліції провели другу оперативну закупку та затримали 28-річного мешканця міста Вараш, який збував марихуану.

Операцію з викриття наркозбувача оперативники провели близько 18 години поблизу річки Стир, де молодик незаконно збув марихуану за 600 гривень. У зловмисника виявили «мічені» гроші та наркотики. Усе вилучене відправили на проведення експертизи.

За фактом незаконного збуту наркотичних засобів за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк шести до десяти років з конфіскацією майна.

Крім того, у місті Дубно поблизу стадіону «Спартак» поліцейські під час поверхневого огляду 28-річного киянина виявили два грами марихуани. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.