Спеціалізований санаторно – оздоровчий комплекс «Веселка», що знаходиться в с. Опарипси Радивилівського району, став місцем проведення чергового етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області.

Такий захід для тутешніх відпочиваючих організували та провели працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.

Вихователі напередодні змагань розподілили школярів на рівні команди по десять чоловік у кожній. Для цих колективів гості підготували чотири командні естафети. В кожній з них важливу роль відігравала не стільки індивідуальна вправність та швидкість молодих спортсменів, скільки згуртованість команд і здатність працювати в колективі. Тому в парних естафетах дорослі учасники ставали в пари з молодшими, аби допомагати їм швидше виконувати завдання і уникати порушень правил, які теж впливали на фінальний час. В той же час, група підтримки у складі вихователів та решти відпочиваючих гучно вболівала за своїх товаришів.

Зі всіма цими завданнями найкраще впоралася команда, яка обрала назву за місцем свого літнього відпочинку – «Веселка». «220 вольт» та «M&M's» трішки відстали від них, і розташувалися на другому і третьому місці п’єдесталу перемоги. Також, діти змагалися й в індивідуальних конкурсах. Тут найкращі результати продемонстрували Малінський Олександр, Дудкін Артем, Гармадій Данило та Полєха Вероніка. По закінченні змагань організатори нагородили усіх переможців і призерів спортивними відзнаками і сувенірами.