Ви отримаєте унікальний шанс побачити, окрім ведучих програми у буденному житті, ще й її авторів та операторів.

Як бути модними, жити стильно та йти в ногу з часом? … відповіді на ці питання знає струнка білявка Тетяна Віннік. Щосуботи модниці та модники Рівного вмикають Перший місцевий, аби почути:...

Тележурнал про красу та моду в ефірі вже більше року. За цей час знімальна група відвідала безліч бутиків, салонів краси та розважальних закладів ведуча щоразу змінює стильні наряди та зачіски.

Гості програми «Модно» - стилісти, візажисти, косметологи, завжди дають корисні поради рівнянам. Яскраво, сучасно та динамічно, саме в такому форматі програма цікава глядачам, переконана Ольга Стельмах.

Якщо театр починається з вішака, то програма «Модно» - з гримерної. Адже завдання ведучої – мати бездоганний вигляд. Озброївшись стильним макіяжем та гарним настроєм – на зйомку. Ведуча готується, оператор налаштовує камеру, вибираючи необхідний ракурс… Тепер журналіст та оператор - єдине ціле...щоб уникнути непорозумінь й працювати злагоджено - спілкуються чемно…

Зйомка програм – справа не проста. Від оператора та його креативного бачення залежить якість картинки. Програму «Модно» знімають як в приміщенні, так і на вулиці… і не важливо холодно чи тепло, сніг чи дощ – ведуча завжди в образі… і терпляче чекає команди оператора.

Зйомка підходить до завершення. Тетяна Віннік стомлена, але щаслива. Каже, від своєї роботи отримує справжнє задоволення і визнання телеглядачів, які порівнюють її з відомою ведучою Катериною Осадчою. Программа «Модно» незмінно обіцяє потішати цікавими випусками. Дивіться їх в новому сезоні, на першому місцевому.