13 липня о 02:41 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобілів за адресою: м. Рівне, вул. Весняна,56.

За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, на двох пожежних автоцистернах та оперативно координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що вогнем охоплено декілька автомобілів існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. На гасіння пожежі рятувальники відразу подали три водяних стволи.

Вже о 02:56 пожежа була локалізована, а о 03:50 повністю ліквідована. В результаті пожежі вогнем знищено автомобілі Range Rover, Opel Vivaro, мотоцикл, квадроцикл, та пошкоджено пластикову стелю тераси літньої кухні, автомобіль Suzuki СX4 та мотоцикл.

До гасіння пожежі було залучено дві одиниці техніки ДСНС та 10 рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нські області