12 липня відбулось два засідання для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

На першому члени комісії розглянули заяви претендентів та додані до них документи щодо участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного лікаря КЗ «Обласний перинатальний центр» Рівне нської обласної ради. Під час другого ж – обрали переможця.

Претенденткою на цю посаду була лише заступниця головного лікаря перинатального центру - Вікторія Єнікеєва. До цього вона вісім років працювала головним лікарем в цьому ж центрі.

За результатами другого засідання усі присутні члени комісії підтримали кандидатуру Вікторії Єнікеєвої.

Пані Єнікеєва розказала конкурсній комісії та всім присутнім про свої плани роботи на цій посаді.

Серед них і те, що у рамках нової реформи вона планує зробити медзаклад - комунальним підприємством. Відповідний проект рішення уже подано обласній раді.

Призначення Вікторії Єнікеєвої на посаду головного лікаря відбудеться за результатами розгляду подання комісії на сесії обласної ради 27 липня. Після чого голова обласної ради має підписати з нею контракт на наступні 3 або 5 років, залежно від рішення депутатів.

Нагадаємо, що на цій же сесії обласної ради буде розглянуто питання про затвердження кандидатури на посаду головного лікаря Рівне нського діагностичного центру. Як і у випадку з Єнікеєвой на цю посаду претендував лише один кандидат - Роман Шустик.