Літо - час не тільки жарких днів, але і задушливих ночей. Занадто спекотне повітря впливає на стан нашої шкіри, дихальну систему, а також викликає втому, сонливість і навіть дратівливість.

Боротися із занадто задушливим повітрям в квартирі або будинку влітку можна. У цьому вам допоможе не тільки вологе прибирання і провітрювання приміщення, а й кімнатні рослини, які здатні боротися з неприємними речовинами і насичують повітря киснем.

АЛОЄ

За допомогою алоє ви зможете не тільки освіжити повітря в своїй квартирі або будинку, але і очистити його від шкідливих речовин типу формальдегіду, який здатні виділяти меблі.

ФІКУС

ЦЯ квітка здатна створювати сприятливі по вологості умови в приміщенні, а також наситити повітря фитоцидами - речовинами, які активно борються з бактеріями.

БАМБУК

Кімнатний бамбук не тільки стане оригінальною прикрасою твого будинку, а й принесе користь. Ця квітка виділяє велику кількість кисню, а якщо розмістити його в південно-східній частині квартири, то ще й притягує удачу.

ПЕПЕРОМІЯ ТУПОЛИСТНА

Ця красива кімнатна рослина зволожує повітря, активно бореться з впливом бактерій, а також усуває токсини, заміщаючи їх корисним киснем. Вона не вимагає ретельного догляду, але варто її ховати від прямих сонячних променів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як ефективно використати підвіконня на кухні [ФОТО]

Як вибрати кондиціонер: основні правила