Сьогодні, 9 липня, у Рівненській лікарні помер 25-річний поліцейський групи реагування Дубенського відділу поліції (*Олександр Гордійчук*), якого було поранено вилами під час виклику.

Нагадаємо, на Рівне нщині поліцейські затримали чоловіка, який з вилами напав на інспектора групи реагування місцевого відділу поліції. Він прибув на повідомлення про конфлікт між сусідами. Потерпілого 25-річного сержанта поліції госпіталізували до травматологічного відділення із колотим пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку.

Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він впав у кому і сьогодні, 9 липня, не приходячи до тями - помер. У нього залишилися горем убиті дружина, батьки та рідні.

Нападника арештували. Утім життя молодого правоохоронця, який присвятив службі народові майже п’ять років, вже не повернути. Поліцейський, який, відповідно до наказу, наприкінці червня отримав чергове спеціальне звання старший сержант поліції, так і не встиг одягнути нові погони.

«Тиждень тому він виїхав на звичайний виклик про сварку між сусідами. Там на нього з вилами накинувся п'яний дебошир. На жаль, лікарям не вдалося врятувати сержанта поліції. Два місяці тому Олександр одружився», - голова Нацполіції Сергій Князєв на своїй сторінці у соціальній мережі.

Колектив "Рівне 1" висловлює щирі співчуття родині загиблого.