Сьогодні, дев'ятого липня, Рівненській міський суд обрав 35-річному зловмисни міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, 6 липня до травматологічного відділення госпіталізовано півторамісячну дівчинку із тяжкими травмами голови. У дитини діагностували перелом склепіння черепа та тім’яної кістки. Зі слів 38-річної матері, між нею та нетверезим 35-річним чоловіком виникла сварка, під час якої він почав наносити їй тілесні ушкодження. Дісталося і немовляті, яке жінка тримала на руках.

У поліції за фактом умисного тяжкого тілесногоушкодженнярозпочалидосудоверозслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Іноземцявідразу затрималив порядку статті 208 Кримінальногопроцесуального кодексу України.

Слідчий Рівне нського відділу поліції звернувся до суду із клопотанням про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Суд повністю задовольнив клопотання та арештував іноземця. Зловмисник перебуватиме в слідчому ізоляторі 60 діб без права внесення застави.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.