Ситуація зі звільненням виховательки дитячого садочка у селі Бугаївка, Рівненської області, не перестає набирати обертів.

Вчора, 8 липня, село Бугаївка вже вдруге показали у передачі Майкла Щура #@)??$0.

Нагадаємо, на Рівне нщині завідувачка Бугаївського дитячого садочка "Дивосвіт" двічі, за сім місяців, звільнила виховательку з формулюванням "за аморальну поведінку". Приводом, на думку завідувачки, стали відверті фотографії педагога з відпочинку на її сторінці у соціальній мережі.

Минулого тижня, міністр освіти Лілія Гриневич заявила, що виховательку не мають право звільняти через світлин в соцмережах. Та наголосила, що це прогалини Трудового Кодексу, де прописано що працівника освіти можуть звільнити за так званий етичний проступок. Що таке етичний проступок, вирішує профспілка цього закладу.

На думку міністра освіти, якщо є такі прогалини в законодавстві - то треба змінювати Трудовий Кодекс.

А от на сторону завідувачки став голова селища - Креселюк Валентин.

Саме він став головною фігурою сюжету Майкла Щура, який саркастично висвітлює дані події.

Журналістка поїхала в Бугаївку, щоб поговорити з місцевими жителями, та керівництвом села щодо ситуації зі звільненням виховательки.

У кабінеті сільського голови, який захищав завідувачку та звинувачував виховательку - Віту Черешньовську у аморальній поведінці, журналістка вирішила своєрідно підтримати пані Черешньовську. Знявши свою накидку, вона продемонструвала пану Креселюку те, що вона вдягнута лише в купальник.

Голова селища не розгубився, та повідомив - що суть не в купальнику, а в фотографіях, які не повинні були опинитись в соціальній мережі.