Рятувальники спільно з місцевими пожежними командами та лісниками ліквідували пожежу у приватному господарстві.

7 липня о 14:40 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Тинне, Сарненського району, провулок Луговий.

На місце події відразу було направлено чергове відділення рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни відстань до місця пожежі становила 26 км, тому було прийнято рішення залучити до гасіння пожежі дві місцеві пожежні команди с. Тинне, с. Зносичі, та одну автоцистерну Тинненського лісництва ДП «Сарненське лісове господарство».

Прибувши на місце пожежі вогнеборці встановили, що вогнем охоплено хлів (дерев’яний, критий шифером, розміром 15х5м), покриття літньої кухні (цегляна, крита шифером, розміром 8х4м), все свідчило про занадто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. На гасіння пожежі рятувальники подали чотири водяних стволи.

Завдяки оперативним та злагодженим діям місцевих пожежних команд лісників та вогнеборців о 15:25 пожежу було локалізовано, а о 15:55 повністю ліквідовано.

Вогнем знищено хлів (дерев’яний, критий шифером, розміром 15х5м), покриття літньої кухні (цегляна, крита шифером, розміром 8х4м). У хліві загинув кінь.

До гасіння пожежі залучалось чотири автоцистерни: дві місцеві пожежні команди с. Тинне, с. Зносичі, та одна автоцистерна Тинненського лісництва ДП «Сарненське лісове господарство», одна автоцистерна 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни, та 14 вогнеборців.

Причина пожежі та збитки наразі встановлюються.

pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.