Але, поліцейські оперативно затримали зловмисника.

За лічені години поліцейські встановили та затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження рівнянці, зірвав із шиї золотий ланцюжок та утік. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Близько 18 години учора, 6 липня, невідомий чоловік на вулиці Соборна у Рівному наніс один удар в обличчя 56-річній місцеві жительці, зірвав з шиї золотий ланцюжок з підвіскою та зник у невідомому напрямку.

За описом потерпілої працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. На пошуки грабіжника орієнтували усі патрулі та невдовзі інспектори патрульної поліції розшукали його в одному з гральних закладів та доставили до Рівне нського відділу.

Зловмисником виявився 25-річний рівнянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за шахрайство. За фактом грабежу, поєднаного з насильством розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Молодик розповів, що награбовані ювелірні вироби вже встиг продати, а виручені кошти програв у гральних закладах. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.