Після ((http://rivne1.tv/news/92313)(трагедії на Рівненському полігоні)) Президент України тимчасово заборонив використовувати міномети "Молот", поки не закінчиться розслідування трагедії.

Таку заяву він зробив під час відвідування "Заводу 410 цивільної авіації" у Києві.

Також, він доручив військовому керівництву оперативно розслідувати причини трагедії, яка трапилась на Рівне нському полігоні. Президент поклав обов'язки на міністра оборони Степана Полторака та начальника Генштабу Віктора Муженко - в терміновому порядку розібратись і вжити вичерпних заходів, для запобігання подібного в майбутньому.

Прес-служба Генеральної прокуратури України на своїй сторінці у соціальній мережі повідомляє, що контроль розслідування інциденту взяв під особистий контроль - генпрокурор Юрій Луценко. Він також перевірить відповідальність технічним умовам мінометів "Молот".

На місці подій працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Рівне нського гарнізону. Проводяться першочергові слідчі дії.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 414 КК України здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції України у Рівне нській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура гарнізону.