Нагадаємо, що сьогодні вранці, 6 липня, на полігоні трапилися трагічні події, в наслідок яких ((http://rivne1.tv/news/92313)(загинули військовослужбовці.))

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України в свою чергу повідомила, що 6 липня 2018 року близько 5.30 год. на території Рівне нського загальновійськового полігону під час виконання військовослужбовцями однієї з військових частин вогневого завдання щодо знищення умовного противника з веденням вогню мінометної батареї з закритої вогневої позиції відбувся вибух міни у каналі ствола міномету. Унаслідок цього 3 військовослужбовців загинуло та 9 отримали поранення різного ступеня важкості.

На місці події працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Рівне нського гарнізону. Проводяться першочергові слідчі дії.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 414 КК України здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції України у Рівне нській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура гарнізону.