Вчора, 4 липня о 16:03 до служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в селі Суховоля, Володимирецького району.

За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул бійців 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт.Рафалівка.

Прибувши до місця події рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку. Провівши бойове розгортання вогнеборці подали на гасіння водяний ствол. Пожежу було швидко приборкано, оскільки вогонь не встиг поширитися на значну площу. Згодом, розібравши конструкції та проливши всі осередки тління водою, рятувальники констатували повну ліквідацію пожежі.

Слід зазначити, що завдяки вчасному виявленню та оперативним діям як місцевого населення, так і рятувальників значних збитків вдалося уникнути.

Внаслідок пожежі пошкоджено стіну та перекриття житлового будинку на незначній площі, а також знищено автоматичні вимикачі та електромережу.

Наразі всі обставини даної події та причина пожежі встановлюються фахівцями.

Рятувальники ДСНС закликають: щоб у вашому господарстві не сталося біди - суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки та ще змалку привчайте до цього своїх дітей. В тому ж разі коли пожежа виникла, не гаючи часу, відразу телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.