А чи знаєте ви, що рівняни обожнюють читати книги? Вони це роблять зазвичай в обідню пору або ж ввечері. За чашкою кави чи з’їдаючи чергове морозиво. На Лебединці, на літнику затишного кафе, йдучи по парку Шевченка. Що ж вони так захопливо читають? — запитували ми.

Олена Мичка. 23 роки.

"Я дуже люблю читати але, на жаль, не завжди вистачає часу для цього. Окрім професійної літератури ( англійська мова, методичні матеріали) я обожнюю художню. За останні півроку прочитала не багато книг, але є деякі, які люблю перечитувати час від часу. Серед улюблених хочу виділити «Алхімік» Пауло Коельйо, та «Квіти для Еллжернона» Денієл Кіз.

Читаю в транспорті, по дорозі на роботу, ну або ж на відпочинку, коли ти зосереджений чітко на сюжеті і поринаєш в атмосферу певного періоду, місця, часу.

Серед жанрів звісно це роман, з останніх: « Чари» Даніели Стіл та Лоран Гунель «Бог завжди подорожує інкогніто». Люблю психологію, остання з прочитаних книг Лабковського « Хочу і буду».

І на останок хочу сказати, що те, що ти читаєш формує тебе як особистість, розвиває твою уяву та фантазію! Знаходьте час для джерела вічної інформації та поринайте у світ пригод та нових вражень.



pic

Аліна Шепель. 23 роки.

"Насправді, книжкові вподобання в мене дуже різнопланові. Люблю читати наукову фантастику, детективи, триллери, тут мій фаворит - Ден Браун, він дуже круто та правдоподібно компонує вигадки та реальність. Раджу, якщо не читали до цього. Якщо говорити про саморозвиток, розвиток у професійному плані, то без бізнес-літератури не обійтись. Та й взагалі, читаючи такі книги та переглядаючи актуальні блогові інтернет-видання, ти відчуваєш себе на хвилі реальності. Проте улюблена книга, звичайно класика - "Майстер і Маргарита " Булгакова.

Зараз читаю книгу Марка Мэнсона "Тонкое искусство пофигизма". Ні, пофігізму я вчитися не хочу : Назва книги дуже оманлива. Автор вміло розповідає, як спокійно ставитися до невдач і помилок, без яких немислимий жоден життєвий шлях, яким би успішним він не здавався з боку. Як розвіювати навіяні суспільством та ЗМІ стереотипи, та перетворювати власні таланти та спосіб життя у прибуткову справу на реальних прикладах.

Улюблене місце для читання - тепле ліжко і гарячий чай) Проте через нестачу часу читаю і в маршрутках, і в обідню перерву на роботі"



pic

Олег Мороз. 27 років.

"Читаю, бо заставила дівчина. Я люблю взагалі читати книжки, трохи іншого напрямку, але ми почали дивитися разом серіал “Гра престолів”, а я перед тим як дивитися — мушу прочитати. Першу частину прочитав — серію подивився. Тепер от читаю другу.

Найулюбленіше місце для читання, це звичайно парк Хімік. Я сам з Ювілейного, а в парку біля озера сидячі на траві - читати одне задоволення."



pic