Рятувальники надали допомогу по відкриванню вхідних дверей квартири в якій знаходились двоє малолітніх дітей.

Вчора, 3 червня о 11:43 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Березне по вулиці Зірненська, 2, на третьому поверсі п’яти поверхового житлового будинку зачинені малолітні діти, мати дітей не може потрапити у квартиру.

За вказаною адресою, оперативно було направлено чергове відділення рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Березне.

Прибувши на місце пригоди рятувальники встановили, що в квартирі зачинено двоє малолітніх дітей, господиня помешкання загубила ключі, тому не може потрапити в квартиру. Рятувальники по висувній драбині через відкрите вікно на балконі дісталися у середину помешкання та відчинили вхідні двері квартири з середини. Відкривши вхідні двері рятувальники передали дітей матері. В помешканні були зачинені двоє дівчаток 2003 та 2016 років народження.

Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.