Сьогодні, 30 червня, у Сарнах на вулиці Бєлгородська сталася ДТП. Про дорожньо-транспортну пригоду до поліції повідомили очевидці події о 17 годині. Правоохоронці, які прибули на місце ДТП виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці, які прибули на місце ДТП виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля “BMW”, 31-річний місцевий житель здійснив наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході.

Потерпілу доставили у реанімацію із тяжкими переломами тім’яневої кістки і ноги, політравмою та численними саднами тіла. За життя дитини борються лікарі.

У ході спілкування з водієм поліцейські виявили у нього ознаки сп’яніння, що і підтвердило освідчення за допомогою Драгера - 0,57 проміле.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до травмування особи у поліції розпочали досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці помістили автомобіль на територію Сарненського відділу поліції на час проведення досудового розслідування.

pic

pic



pic