Сьогодні, 29 червня, о 03:28 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в смт Клевань Рівненського району по вул. Козацькій, 35. Про це інформує кореспондент телеканалу "Рівне 1" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Рівненській області.

До місця пожежі негайно було направлено одну автоцистерну 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Клевань, одну автоцистерну аварійно-рятувального загону спецпризначення, одну автоцистерну ДП ОПТІМА, та оперативно координаційний центр Головного управління ДСНС області.

По прибуттю вогнеборців за вказаною адресою було встановлено, що вогнем охоплено покриття та перекриття дерев’яної, критої шифером господарчої будівлі, розміром 4х10м, та покрівлю поруч прибудованого кафетерію «Фазенда». На гасіння рятувальники подали три водяні стволи. О 04:20 пожежа була локалізована, а о 05:30 повністю ліквідована. Жертв та постраждалих немає.

Вогнем знищено господарську будівлю (дерев'яна, крита шифером, розміром 4х10м), пошкоджено стіни та покрівлю кафетерію «Фазенда» (дерев'яний, критий жерстю, розміром 10х15м).

Загалом до гасіння пожежі було залучено 3 автомобілі спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників.

Причина та збитки від пожежі встановлюються.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic