В опіковий центр Рівненської обласної клінічної лікарні потрапив 5-річний Віталик з селя Питятин Дубенського району.

По необережності мама вилила на сина каструлю з окропом. Дитина отримала 35% опіків. Найбільші опіки на спині, є рани на руці, нозі, животі. Хлопчик зараз здебільшого спить, на п`ятницю Віталія готують до першої операції по підживленню свинячої шкіри. В дитини вже впав показник білку, йому будуть капати альбумін та донорську кров. Лікар зорієнтував нас, що хлопчик буде знаходитись в опіковому центрі близько 2 місяців і можливо йому знадобиться пересадка власної шкіри.

Сьогодні благодійний фонд "Скарбниця Надії" взяв в борг для хлопчика антибіотики, альбумін, перев`язочні матеріали на суму 6000 гривень. Це лише перші ліки, яких повинно вистачити до понеділка і на операцію. Далі будуть теж великі витрати.

Ситуація в родині дитини вкрай важка. В родині є семеро дітей. Півтора року тому, в цьому ж відділенні лежала старша сестричка Віталика, на ній загорілась сукня від печі. Тато дітей нещодавно покінчив життя самогубством. Діти в будні дні знаходяться в навчальнозу закладі, а дома лише на вихідних.

Просимо допомоги, але наголошуємо на тому, що фонд не несе жодної відповідальності за кошти, передані добрими людьми в руки мамі дитини. Ми купуємо медикаменти та інші засоби виключно згідно рецептів лікаря та по перерахунку.

Найближчі два місяці хлопчикові будуть потрібні ліки, перев`язочні матеріали, пелюшки та донори крові (близько 10 донорів). Якщо ви можете бути донором - дзвоніть нашому координатору Оля Шатілова 096 55 27 158.

Контактні дані

Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК

№ 5169 3305 1050 4746

(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Кутик Юлію Миколаївну)

Призначення платежу – добровільна пожертва на проект "Опіковий центр"

ПРИВАТБАНК

БФ «Скарбниця Надії»

ЄДРПОУ 37685693

р / р 26007054713460

КБ «ПриватБанк»

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва на проект "Опіковий центр"