На селекторній нараді з областями під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України (*Геннадія Зубка*) говорили щодо (*нового опалювального сезону.*)

«Початок і проходження опалювального сезону – абсолютно планова робота, яка здійснюється не за один день чи тиждень. Вона має бути системною, та скоординованою. Для того, щоб увійти в опалювальний сезон потрібна комунікація та злагодженість всіх органів, підприємств та служб, а також чітке розуміння своєї зони відповідальності», — говорив Геннадій Зубко.

На Рівне нщині до осінньо-зимового періоду вже готова третина котелень та тепломереж області, та майже стовідсотково - центральні теплопункти, повідомив заступник голови Рівне нської облдержадміністрації Ігор Тимошенко.

Всі будинки житлового фонду області проходять ретельну підготовку. Так, у 70 будинках відремонтовано покрівлі, а у 360 – модернізовані системи гарячого та холодного водопостачання.

До морозів готові 186 шкіл, понад сотні дитсадків та третина закладів охорони здоров'я. Тривають ремонтні роботи на водопровідно-каналізаційних об’єктах ЖКГ, дорожники готують спецтехніку та посипочні матеріали.