«Олімпійське літо» побувало в одному з найпопулярніших дитячих санаторно-оздоровчих комплексів Рівненщини - «Електронік-Рівне».

Щороку тут відпочивають та оздоровлюються сотні дітей зі всієї України. В закладі завжди особливу увагу приділяли спортивному розвитку дітей.

На базі санаторію є всі необхідні умови для активного дозвілля та занять фізичною культурою. Баскетбольний і волейбольний майданчики, декілька футбольних полів, добре оснащена тренажерна зала та ігрові зони дозволяють максимально активно провести відпочинок в компанії друзів. Також, тут створені всі умови для дітей, які потребують оздоровчої фізичної культури. Але й на цьому не закінчуються можливості для спортивного дозвілля, які заклад пропонує своїм юним гостям. На території знаходиться ще й пляжне містечко, де діти можуть навчитися плавати чи просто покататися на човнах.

Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській організували для юних учасників цікаві естафети. Понад півсотні дітей, які сформували вісім команд, змагалися, а ще близько сотні школярів гучно підтримували своїх друзів.

За підсумками всіх естафет, команда «Еліта» виборола перше місце, а «Живчик» та «Дюрасел» здобули друге і третє місця відповідно. Переможцем індивідуального конкурсу «Кільця» став Руслан Кручок. На завершення, його та учасників команд, які зуміли посісти місце на п’єдесталі перемоги, організатори нагородили дипломами та сувенірами.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.