21 червня о 01:30 до Служби порятунку за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку по вулиці ((http://rivne1.tv/news/91831)(Євгена Коновальця, 32.))

Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

По прибуттю працівники ДСНС з’ясували, що пожежа виникла на восьмому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. За вказівкою керівника гасіння пожежі, одна група рятувальників терміново вирушила на боротьбу з вогнем, інші бійці в апаратах захисту органів дихання та зору розпочала порятунок 9-ти мешканців будинку вивівши сходовими маршами потерпілих на свіже повітря. Вогнеборці подали на гасіння пожежі один водяний ствол. Завдяки вмілим та своєчасним діям працівників ДСНС вже о 01:45 пожежа була локалізована, а о 02:00 – повністю ліквідована. Вогонь не встиг поширитися на сусідні помешкання. Під час пожежі отримав опіки чоловік 1984 р.н., якого рятувальники передали працівникам швидкої медичної допомоги та госпіталізували в опіковий центр РОКЛ.

До ліквідації пожежі залучались три одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників. Наразі причина пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

pic



pic



pic



pic