Любов найчастіше приходить спонтанно, як то кажуть, "коли її зовсім не чекаєш". Але є деякі ознаки, які можуть попередити вас про швидкі зміни в особистому житті. Що важливо зробити, щоб зберегти свою любов?

Наші предки вірили у всілякі любовні прикмети і забобони, намагалися не порушувати їх, щоб не злякати довгоочікуване щастя. Ваше право вірити в них чи ні, але частка здорового глузду в цьому є.

Низка неприємностей. Запізнилися на маршрутку, провалили на роботі проект, на вас закінчилися улюблені тістечка? Деякі езотерики вважають, що низка дрібних неприємностей обіцяє швидку удачу, так як це необхідно для гармонії і балансу. Так що знайте, десь поруч ходить ваша друга половинка.

Зміна іміджу. Якщо вам раптом захотілося обрізати довге волосся, перефарбуватися з блондинки в брюнетку або змінити зручні джинси на сукні і підбори - чекайте змін в особистому житті. Це завжди працює, особливо у жінок, адже вона стає більш впевненою в собі, чим і привертає нову любов.

Несподівана знахідка. Прибираючи в квартирі знайшли давно втрачену сережку? Підготуйтеся, адже великі шанси незабаром зустріти свою долю!

Прикмети на любов

Не можна одягати або приміряти обручку до заручин або весілля, це вважається поганою прикметою і може привести до несподіваного розставання. Крім того, ні в якому разі не міряйте чужі обручки, особливо тих людей, у яких сімейне життя не склалося або було нещасливим.

Українські обереги, які повинні бути в кожному домі

Після заручин нареченому і нареченій заборонено разом фотографуватися до самого весілля. Вважається, що це призведе до невдач в сімейному житті або до розставання ще до весілля.

Ще одна прикмета стосується сходів. Вважається, що на сходах закоханим не можна прощатися і обійматися, це обіцяє неспокійне, повне сварок і конфліктів, життя.

Бірюза - покровителька закоханих пар. Прикраси з цим коштовним каменем захищають від заздрості і зла, від зрад у відносинах. Тому не зайвим буде придбати сережки або кулончик з чарівним камінцем.

Прикмети - це, звичайно, добре, але не забувайте, що відносини - це величезна праця, тому не пускайте все на самоплив, підживлюйте ваші почуття, не шкодуйте на це часу, уваги і щирих емоцій.